Disclaimer

Disclaimer

Alle wijzigingen in structuur, tekst, foto's en tekeningen zijn voorbehouden aan Wendrich Reclame.Communicatie.Internet. Er kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Wendrich Reclame.Communicatie.Internet aanvaard hiervoor nimmer aansprakelijkheid. Wendrich Reclame.Communicatie.Internet sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten en foto's van deze website behoren toe aan Wendrich Reclame.Communicatie.Internet. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Wendrich Reclame.Communicatie.Internet worden verveelvoudigd. De inhoud van deze website is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Wendrich Reclame.Communicatie.Internet vereist.

Laten we praten

Wij zijn hier voor u! En praten kost niets. Dus waarom geen contact? Wij zijn er helemaal klaar voor om u bedrijf en of merk naar de top te brengen.

Vul het e-mailform in of bel.

Adres

De Zelling 2
3342 GS Hendrik Ido Ambacht
The Netherlands

T +31 (0)78 684 56 77
F +31 (0)78 684 56 66

E info@wendrich.com